Vila individuala de vanzare garaj terasa P+1+E retras Turnisor Sibiu
# 113357 • Vizualizări: 24 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:46, 23.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 350.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 220
  • An construcție 2018
Descriere imobil
Iti doresti o casa individuala noua, cu spatiu verde si care sa fie construita cu finisaje premium? Vrei sa ai un stil de viata exclusivist ?
TABOO Imobiliare iti propune aceasta vila P+1+E retras de vanzare in zona Turnisor, Sibiu.
Vila are un stil modern, construita cu multa atentie la detaliu, pe o suprafata de teren de 386 mp, si o suprafata utila de 220 mp, dispusi astfel:
~ Parter inalt: 2 camere, bucatarie, 2 bai, suprafata de 65 mp utili cu iesire spre curtea interioara;
~ Etaj 1: 3 camere decomandate, bucatarie si 3 bai, suprafata de 88 mp utili cu iesire pe 2 balcoane;
~ Penthouse: 3 camere decomandate, bucatarie si 3 bai si iesire spre terasa generoasa cu priveliste panoramica;

Structura cladirii este realizata din caramida, are sistem de incalzire prin pardoseala, pompa de caldura, curent electric inclusiv trifazic, tablouri electrice separate pe fiecare nivel, apa, canalizare, gaz, si statie de incarcare pentru masini electrice in curte.

In partea exerioara a casei se afla o curte libera de 266 mp, 2 locuri de parcare in garaj acoperit, loc pentru zona de joaca a copiilor, 1 gratar de caramida, 1 terasa de relaxare in curs de finisare, acoperita si inchisa total. Vila este izolata cu vata bazaltica de 10 cm, finisata cu piatra decorativa, si detine panouri solare pentru apa.

Finisajele interioare sunt de lux:
~ Usa intrare: metal;
~ Usi interioare: celulare PortaDoors;
~ Tamplarie ferestre: pvc, termopan marca Salamander;
~ Podele: parchet marca Rehau, gresie, marmura;
~ Finisaj: finisat;
~ Pereti: vopsea lavabila, faianta, marmura;
~ Iluminat interior cu leduri ambientale;
Aceasta vila este pretabila si pentru o afacere de tip pensiune in regim hotelier datorita compartimentarii oportune, cat si oportunitate de investie pentru business. Se va preda la stadiul de cheie, cu interiorul total amenajat si finisat.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17650

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17650

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0743.473.799 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0743.473.799

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu