Vila individuala 4 camere garaj si 585 mp teren Calea Poplacii Sibiu
# 29730 • Vizualizări: 48 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:44, 17.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 298.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 130
  • An construcție 2007
Descriere imobil
Vila individuala cu 4 camere decomandate si 585 mp teren de vanzare in Sibiu zona Calea Poplacii, construita in anul 2007 din caramida, dispusa pe D+P+1E+P cu o suprafata utila de 130 mp, o deschidere de 19 m, garaj, cu termoizolatie la exterior.
Aceasta este situata la mai putin de 5 minute de mers pe jos de al doilea cel mai mare parc din Sibiu, constructie ce incepe anul acesta, parc construit pe o suprafata de 6 hectare.
Proiectul include crearea de alei pietonale si piste pentru biciclete, amenajarea unui loc de joaca, unei zone de fitness si instalarea unei mini-tiroliene.
Va fi amenajat si un teren de minigolf, un labirint verde si o zona de relaxare. De asemenea, proiectul prevede amenajarea unui teren de sport pentru fotbal, baschet si volei, amenajarea unei fantani arteziene in zona centrala a parcului, dotarea cu mobilier urban si instalarea de stalpi de iluminat “smart” in perimetrul parcului, cu Wi-Fi, camere de supraveghere si prize de incarcare.
Aceasta este compusa la demisol din doua incaperi pentru depozitare si spatiu tehnic, la parter hol amplu la intrare, bucataria cu spatiu de luat masa, livingul cu iesire pe terasa si o baie de serviciu, la mezanin un dormitor, iar la etaj doua dormitoare si o baie cu cada si geam de aerisire, doua terase si pod pe toata suprafata casei iar in curte o filigorie cu gratar.
Pretul de vanzare al acestei case este de 298.000 euro pret ce poate fi achitat atat prin plata cash cat si prin orice forma de creditare bancara.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11016 si contactati agentul de vanzari Andreea Lupu la numarul de telefon 0786.267.449 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Andreea Lupu

Sibiu