Vila in apropiere de Sibiu cu teren 1570 mp de vanzare si 4 garaje
# 31012 • Vizualizări: 76 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:45, 06.01.2021
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 314.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 284
  • An construcție 2014
Descriere imobil
Vila de lux cu o arhitectura deosebita si un design impresionant, intr-o zona foarte linistita din apropierea Sibiului, pozitionata intr-un complex de vile in Sura Mica.
Proprietatea este amplasata pe un teren de 1570 mp si construita la cele mai inalte standarde si cu cele mai bune materiale de constructii.
Suprafata utila a acestei deosebite constructii este de 284 mp structurata pe 2 nivele compartimentata astfel:
Parterul este compus din living spatios, bucatarie, baie, hol, spalatorie si camera tehnica.
Etajul 1 este format din dormitor matrimonial cu baie plus inca doua dormitoare de 20 mp fiecare, baie si 2 terase.
Etajul 2 detine o camera-bar de 30 mp cu o priveliste frumoasa, doua terase de 98 mp finisate complet cu materiale de ultima generatie.
Casa este executata pe fundatie continua cu beton armat B 300 si B 400 structura cu stalpi de beton si zidita cu caramida Porotherm seismica de 30 cm. Toate compartimentarile interioare sunt din caramida, pereti tencuiti mecanizat, sape elicopterizate si vopsea delux white.
Casa beneficiaza de multiple imbunatatiri de lux: instalatii termice Viega pe fiecare etaj cu distribuitori independenti, calorifere Seven aluminiu. Mobilierul casei este comandat in intregime din Italia. Terasele sunt placate in intregime din granit, scariile interioare din marmura de 3 cm White Taso si balustrade inox, iluminatul este extravagant cu un minim de consum cu led Osram, lumina vie pe baza de spoturi ultima generatie.
Imobilul este incalzit cu ajutorul centralei termice Vaillant cu boiler Vaillant de 200 l in garantie. Curtea are o suprafata de 1600 mp ingarduita complet cu toate utilitatiile trase. Geamurile si usile exterioare sunt din termopan cu tamplarie Pvc cu 3 foi de sticla, usile la bai sunt din sticla import Germania, usi interioare anexe din lemn stratificat import Germania, glafuri din piatra naturala in totalitate cuprizind geamuri si terase.
Casa este placata cu o izolatie de 10 cm cu densitate de 80 EPS si o structurata Shuco.
Intreaga arhitectura este spectaculoasa cu finisaje interioare de cea mai buna calitate ce fac diferenta intre constructiile existente pe piata si acest edificiu exclusivist.
Pretul acestei vile exclusiviste este de 314.000 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2282 si contactati agentul de vanzari Lucian Oana la numarul de telefon 0743.793.616 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Lucian Oana

Sibiu