Vila de lux + curte de inchiriat in zona Mihai Viteazul Sibiu
# 84413 • Vizualizări: 57 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:31, 09.08.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.490 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Cautati o casa disponibila imediat suficient de spatioasa pentru intreaga voastra familie, cu gradina generoasa?
Casa individuala de inchiriat cu 5 camere in zona Mihai Viteazul Sibiu, cu o suprafata utila de 200 mp si o curte libera de 400 mp si garaj, renovata in anul 2019 cu inaltimea S+P+1E.

Acesta casa este alcatuita la parter dintr-un living, bucatarie, dormitor, camara, baie cu dus si acces la o terasa superba inchisa.
La etajul superior accesul se face pe o scara interioara de lemn masiv unde sunt 3 dormitoare dintre care unul detine si dressing si o baie cu dus si geam de aerisire si balcon, iar la subsol avem pivnita si spalatorie (masina de spalat rufe + uscator). Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata cu masina de spalat rufe si vase, frigider, plita electrica cu inductie, cuptor, hota, televizoare. Acces in casa se face pe baza de cod + cartela, are aer conditionat instalat in fiecare camera.

Casa este dotata si modernizata cu centrala proprie, geamuri PVC si termopan, gresie, faianta, parchet, usi termopan la intrarea in casa cat si la iesirea pe terasa, izolatie termica si fonica pe exterior pentru a reduce costurile de intretinere in timpul racoros.
Curtea interioara a acestei case este imprejmuita cu gard si este amenajata cu gazon si zona cu flori. Acces casa pe baza de cod+cartela, gradina cu sistem de irigatie, barbeque, loc de relaxare si poarta electrica. Casa beneficiaza de sistem de alarma audio + video.

Cod oferta / id: P15129
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu