Vila de lux cu 5 camere curte si lac de inchiriat in Cisnadioara
# 58812 • Vizualizări: 465 • Case / Vile de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:32, 18.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 3.490 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Vila de lux cu 5 camere decomandate de inchiriat, in Cisnadioara judetul Sibiu, o suprafata totala de 300 mp si teren de 2.000 mp, construita in anul 2020 din caramida, cu sistem de alarma, acoperis din tigla si izolatie termica si fonica la exterior, situata intr-o zona de vile, cu vedere la munti si la Cetatea Cisnadioara, loc unde linistea si eleganta se intrepatrund.
Locuinta cu o suprafata utila de 250 mp si curte libera de 1.500 mp, este dispusa pe P+1E, la parter se afla livingul spatios cu semineu si loc de luat masa cu 2 iesiri pe terasa, bucataria inchisa, 2 dormitoare si 2 bai, la etaj se afla 2 dormitoare, fiecare are balcon, camera spatioasa amenajata pentru dressing.
Casa a fost finisata cu materiale de cea mai buna calitate si de ultima generatie, precum: scara interioara ce face legatura intre etaje, este din lemn masiv, treptele au iluminat de led, parchet masiv pe toata suprafata casei, gresie si faianta in bucatarie si bai, usi la interior din lemn masiv, usa de la intrare si geamurile termopan din tamplarie PVC.
Curtea este partial pavata, are 2 lacuri cu pesti, foisor si pivnita, gazon, gradina in spate.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P12685

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P12685

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadioara? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadioara, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadioara? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu