Vila de lux 170 mp utili teren 449 mp Calea Poplacii Sibiu
# 76793 • Vizualizări: 55 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:19, 14.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 350.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 170
  • An construcție 2012
Descriere imobil
Daca iti doresti o casa intr-o zona linistita, gata sa te muti in ea, spatioasa si foarte bine compartimentata, avem pentru tine o locuinta care te va incanta. Amenajarea s-a facut cu mult bun gust, fiind finisata la cele mai inalte standarde de calitate, este dotata cu mobilier de lux si electrocasnice de calitate superioara, dispunand de tot confortul si spatiul necesar unei sederi permanente pentru tine si familia ta.
Dispune de o compartimentare practica compusa din demisol, parter si etaj. La demisol gasim garajul unde se pot parca 2 masini, si 3 camere. Centrala noua pe gaz functioneaza in tandem cu o combinatie de panouri solare pentru apa calda. Proprietatea dispune de un sistem de colectare de apa de ploaie pentru gradina.
La parter gasim locul ideal de recreere din timpul zilei si anume: living mare si spatios cu dressing,un hol, o baie dotata cu dus si bucataria open space care se imbina perfect cu zona de intretinere a oaspetilor. Tot aici avem si acces la o terasa de 20 mp.
La etaj gasim 2 dormitoare matrimoniale, de mari dimensiuni, fiecare cu balcon si terasa proprie, un dormitor avand si dressing. Etajul mai dispune de un al 3-lea balcon, perfect pentru a admira privelistea.
Beneficiaza de finisaje de calitate, mobilat si utilat confort lux, amenajari interioare realizate cu mult bun gust. Acces facil catre multe puncte de interes, in imediata vecinatate gasindu-se toate serviciile cotidiene pentru orice stil de viata.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa programati o vizionare!

Cod oferta / id: P14360
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu