Vila de inchiriat restaurata complet D+P+1E+M 600 mpu Central Sibiu
# 110766 • Vizualizări: 16 • Case / Vile de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:32, 21.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 10.000 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
Descriere imobil
Vila istorica de inchiriat in zona Centrala, Sibiu, cu o suprafata utila de 600 mp si cu un regim de inaltime D+P+1E+M, renovata si modernizata complet, compusa din 11 camere, 2 bucatarii, un spatiu pretabil restaurant si o curte frumos amenajata.

Casa este intr-o zona buna a Sibiului din punct de vedere imobiliar, inconjurata de alte case istorice si este amplasata pe o suprafata de 950 m de teren. Casa are o suprafata utila totala de 600 mp impartiti astfel:
- Demisolul, unde se poate deschide un restaurant, are o suprafata utila de 204 mp, iar parterul are o suprafata utila de 150 mp si are 4 camere generoase, o bucatarie, 2 bai si 3 holuri.
- La etaj sunt 5 camere, o bucatarie, 2 bai, 3 holuri si spatiu de depozitare, iar suprafata utila totala este de 147 mp.
- Mansarda are o suprafata utila de 105 mp si este alcatuita dintr-un spatiu deschis si o baie, iar grinzile vechi s-au integrat ca elemente decorative.

Totul in casa s-a restaurat astfel ca toate ferestrele sunt din tamplarie din lemn salvata de proprietar, incalzirea se realizeaza prin centrala proprie, dar exista si solutie alternativa prin pompe de caldura. In pardoseala exista atat incalzire, cat si racire. Toate usile camerelor sunt originale si sunt deosebit de bine reconditionate. Scarile interioare sunt bijuterii istorice deoarece s-a pastrat atat ca structura, cat si ca materialele originale.

Aceasta vila istorica la interior este o imbinare de nou si vechi pentru ca proprietarul a ales o combinatie de materiale noi si vechi, astfel ca a combinat lemnul cu sticla sau andezitul cu insertii din vechea zugraveala. Exteriorul este finisat intr-o maniera eleganta cu bun gust, iar curtea interioara este amenajata cu pavaj, verdeata si pietre decorative.

Aceasta cladire poate fi o galerie de arta, spatii de birouri pentru o firma cu pretentii, poate fi un sediu de institutie sau poate avea orice destinatie pentru activitati culturale. Totodata poate fi si locuita separat deoarece fiecare etaj poate fi un apartament generos.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17254

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu