Vila de inchiriat 250 mpu in Sibiu modern utilata 5 camere
# 78289 • Vizualizări: 42 • Case de închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:40, 14.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.200 €
  • Camere 4 sau mai multe
  • Locuință mobilată/utilată Complet
Descriere imobil
Daca iti doresti o casa de inchiriat intr-o zona linistita, avem pentru tine o locuinta spatioasa si foarte bine compartimentata, care te va incanta, localizata in zona Tineretului, Sibiu.
Amenajarea s-a facut cu mult bun gust, fiind finisata la cele mai inalte standarde de calitate, este dotata cu mobilier si electrocasnice de calitate superioara, dispunand de tot confortul si spatiul necesar unei sederi permanente pentru tine si familia ta.
Dispune de o compartimentare practica alcatuita din demisol, parter si etaj. La demisol gasim garajul. Centrala noua electrica, trifazica, functioneaza in tandem cu o combinatie de termo-semineu .
La parter gasim locul ideal de recreere din timpul zilei si anume: living mare si spatios, un hol, o baie dotata cu dus si bucataria mobilata si utilata se imbina perfect cu zona de gazduire a oaspetilor. Tot aici avem si acces la o terasa de 30 mp cu vedere spre gradina.
La etaj gasim 3 dormitoare, de mari dimensiuni si un dressing foarte generos. Etajul mai dispune de o terasa la fel de generoasa, perfecta pentru a admira privelistea.
Acces facil catre multe puncte de interes, in imediata vecinatate gasindu-se toate serviciile cotidiene pentru orice stil de viata. La semnare se achita o luna garantie + luna in curs.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa programati o vizionare!

Cod oferta / id: P14526
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0784.530.613
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu