Teren intravilan de vanzare 701 mp investitie casa PUZ in Arhitectilor
# 106057 • Vizualizări: 31 • Terenuri
Detalii imobil
  • Adăugat la: 18:42, 22.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 69.000 €
  • Suprafața utilă 701
  • Extravilan / intravilan Intravilan
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare o parcela de teren de 701 mp, amplasata in intravilanul Cisnadiei, mai exact in cartierul Arhitectilor. Utilitatiile sunt amplasate la limita terenului.

SE CERTIFICA:
1 REGIMUL JURIDIC
Terenul este:
-situat in INTRAVILAN
-grevat cu servitute DA
-zona protejata NU
-cu interdictii de construire NU
-zona declarata de interes public NU
2 REGIMUL ECONOMIC
-folosinta actuala: CURTI CONSTRUCTII
-destinatia: L2 - SUBZONA LOCUINTELOR INDIVIDUALE SI COLECTIVE MICI
-Stabilita prin:P. UG. . aprobat; P. U.Z.aprobat cu H.C.L * reglementari fiscale : H.C.L. 66/2021; ZONA DE IMPORTANTA "B"
faza PUG , aprobata

AMPLASAREA CLADRILIOR FATA DE ALINIAMENT:
- Cladirile se vor retrage fata de aliniament cu o distanta de minim 5.00m pentru a permite in viitor parcarea celei de a doua masini in afara circulatilor publice si pentru a permite plantarea corecta a unor arbori fara riscul de deteriorare a gardurilor si a trotuarelor protective;
AMPLASAREA CLADIRILOR FATA DE LIMITELE LATERALE:
- Cladirile se vor retrage fata de limitele laterale cu 1/2 din H dar nu mai putin de 3m si retras cu 1/2 din H dar nu mai putin de 5 m fata de limita posterioara *CIRCULATII SI ACCESE, STATIONAREA AUTOVEHICOLELOR: stationarea autovehicolelor se admite numai in interiorul parcelei, deci in afara a circulatiilor publice, realizare minim 1,5-2 locuri de
parcare /apartment cu respectarea OMS 119/2014, art.4, lit.c)
INAL TIME MAXIMA ADMISIBILA A CLADIRILOR: L2 Cisnadie - înâltimea maxima a cladirilor va fi P+2+M (10.0m la cornisa);
ASPECTUL EXTERIOR LA CLADIRILOR: cladirile noi se vor armoniza cu clädirile invecinate ca arhitecturà si finisaje
POT: (maxim) = 45%
CUT: maxim pentru inältimi P+1 = 0.9 mp ADC/mp teren
CUT: maximpentru inälfimi P+2 =1.3 mp ADC/mp teren
IMPREJMUIRI: retras cu minim 4,5m din axul drumului pentru modernizarea acestuia. L2 - imprejmuirile spre strada vor avea inaltimea de maximum 2.0 m din care un soclu opac de 0.6 m si o parte transparent dublata sau cu gard viu; gardurile spre limitele de separare ale parcelelor vor fi opace cu ináltimi de maxim 2.2 m
*continuare anexa.
3 REGIMUL TEHNIC
- L2 - SUBZONA LOCUINTELOR INDIVIDUALE SI COLECTIVE MICI SITUATE IN NOILE EXTINDERI *UTILIZARI: L2 - locuinte individuale si colective mici
- UTILIZARI ADMISE: L2 - locuinte individuale unifamiliale
- CARACTERISTICI ALE PARCELELOR: retras cu minim 4,5m din axul drumului pentru modernizarea

Zona deserveste in imprejurimi institutii de invatamant de stat, private, magazine de cartier, transport public, restaurante, cafenele, acces facil catre artere principale.

Proprietatea se vinde atat cash ( virament bancar ), cat si prin credit ipotecar sau prima casa ( finantare ). Pentru cumpararea acestui teren se va aplica TVA de 19%, iar pentru persoanele juridice se poate aplica taxare inversa.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.

Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!


Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu