Teren intravilan de vanzare 582mp S+P+1E deschidere 37mp Poplaca Sibiu
# 106639 • Vizualizări: 27 • Terenuri
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:38, 14.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 74.999 €
  • Suprafața utilă 582
  • Extravilan / intravilan Intravilan
Descriere imobil
Teren de constructii situat in intravilanul comunei Poplaca in apropiere de zona centrala cu deschidere la drum pavat si imprejmuit. Conform certificatului de urbanism terenul nu necesita PUZ.

Conform PUG-ului aprobat prin hotararea Consiliului Local Poplaca nr 69 se potb autoriza constructia de case de locuit S+P+E cu fractiuni complementare.

Regimul tehnic este :

Pot: maxim 40 %
Suprafața terenului este de 552 m.p.
Sistemul constructiv:fundații din beton ,pereți din lemn sau cărămidă,planșee din lemn sau beton armat,șarpantă din lem și învelitoare din țiglă.
Se vor respecta prevederile Codului Civil privind amplasamentul construcțiilor și limita de vedere spre vecini.
Regim maxim de înălțime S+P+E.
Suprafata terenului dispune de un front stradal cu lungimea de 37m si o latime de 15,7 m.

Terenul dispune de curent electric, apa, canalizare, este teren imprejmuit, are acces auto, acces la sosea, constructie pe teren ( pivnita cu fundatie de beton ) si poate prezenta o oportunitate de investitie sau o constructie a unei case individulare linistite.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod. Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!


Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu