Teren intravilan 700 mp zona linistita si retrasa Daia Sibiu
# 96857 • Vizualizări: 145 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:09, 28.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 29.000 €
  • Suprafața utilă 700
  • Extravilan / intravilan Intravilan
Descriere imobil
Teren intravilan de vanzare cu o suprafata de 700 mp amplasat in imediata apropiere a localitatii Daia judetul Sibiu, intr-o zona linistita si retrasa, pretabil pentru constructie casa sau pretabil pentru constructie cabana.

Parcela este intr-o zona cu PUZ aprobat iar conform certificatului de urbanism se pot construi locuinte, anexe gospodaresti, si functiuni complementare cu conditia racordarii la utilitati. Langa teren este bransament de curent electric si canalizare iar pentru apa trebuie forata fantana.

Forma parcelei este paralelogram cu laturile inegale iar in jur sunt diferite constructii de la case pana la gradini cu filigorii.
Accesul la parcela este usor pentru ca se face pe drum asfaltat apoi drum pietruit si o portiune mica de drum de pamant. Distanta de la Sibiu pana la aceasta parcela este de 10-15 minute cu masina ceea ce face ca acest teren sa fie atractiv daca ne dorim un teren in apropriere de orasul Sibiu.

Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P15919

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P15919

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Daia? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Daia, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Daia? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu