Teren intravilan 2900 mp tip padure cu parau de munte Tocile
# 116527 • Vizualizări: 13 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:50, 26.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 99.900 €
  • Suprafața utilă 2938
  • Extravilan / intravilan Intravilan
Descriere imobil
Daca nu ai o doza de nebunie, atunci nu citi acest anunt, pentru ca este vorba de un teren cu suprafata de 2938 mp intravilan, in padure. Terenul are aproape toate formele de relief de la deal, vale, parau de munte, padure pana la o mica campie, pe care poti construi.

 Toata zona este asa, iar in stanga si in dreapta terenului sunt construite case pe teren terasat, rezultand gradini si curti spectaculoase, in trepte, pe diferente de nivel si foarte diferite fata de gradinile realizate pe loc drept.

 Nu este un teren pe care sa poti construi usor, dar daca esti curajos si hotarat, atunci vei avea cabana sau casa in propria padure, iar casa va avea o priveliste spectaculoasa.

 Reteaua electrica este pana la teren, iar casele din jur sunt conectate la retea. Apa exista din belsug pe teren, pentru ca pe el trece un parau, iar in loc de canalizare se va utiliza fosa septica. Zona Tocile nu este racordata la gaz, dar poti folosi pompa de caldura sau centrala pe lemne.
Accesul la teren este pe strada pietruita prevazuta cu iluminat stradal.Terenul este la capatul drumului si este pretabil doar pentru persoanele indraznete, interesate de natura autentica, nu fabricata si care doresc sa se retraga in linistea propriei paduri.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17971

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17971

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Tocile? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Tocile, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Tocile? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu