Teren intravilan 20.000 mp cu utilitati zona Industriala de Vest Sibiu
# 29595 • Vizualizări: 616 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:06, 28.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 650.000 €
  • Suprafața utilă 20000
  • Extravilan / intravilan Intravilan
Descriere imobil
Teren de vanzare intravilan industrial cu suprafata de 20.000 mp cu deschidere de 82 metri la strada Salzburg din Zona Industriala de Vest a Sibiului.
Parcela de teren oferita dispune de o amplasare excelenta ceea ce ii confera o vizibilitate sporita de la o distanta considerabila fara a necesita investitii majore in publicitate, are acces la toate utilitatile ( apa, canalizare, curent si gaz ) la limita proprietatii si este ideala pentru constructii industriale, hale, depozite, birouri sau alte oportunitati de investitii.
In imediata apropiere a acestei parcele se afla Fabrica Continental, NTN-SNR, Aeroportul International Sibiu, benzinarii si spalatorii auto dar si o multime de spatii comerciale si industriale, in ceea ce priveste accesul auto, locatia terenului prezinta un avantaj foarte considerabil datorita apropierii de Autostrada A1 si Drumul European E68.

Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P7154

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P7154

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu