Teren extravilan 700 mp ingradit pentru cabana langa orasul Cisnadie
# 120423 • Vizualizări: 31 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 19:41, 14.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 21.900 €
  • Suprafața utilă 697
  • Extravilan / intravilan Extravilan
Descriere imobil
Stim ca muncesti mult si stim ca iti doresti liniste la sfarsit de saptamana. Ai pleca departe de lume, undeva unde sa ai liniste pe pamantul tau si unde poti ajunge in 10 minute din orasul Cisnadie. Terenul pe care ti-l propunem pentru relaxarea ta de la sfarsitul de saptamana este un teren la care poti ajunge cu masina, este ingradit, are 700 mp iar in jur esti inconjurat de cultura de porumb, padure si campuri cu flori.

Terenul are o geometrie dreptunghiulara cu o latime de 15 m si o lungime de 47 m. Poti construi o filigorie, poti face agricultura sau poti construi o cabana. Pentru ca este un teren singuratic, la aproximativ 1 km de soseaua principala, nu sunt utilitati dar poti fora o fantana, te poti ajuta de panouri fotovoltaice si iti poti gati mancarea la focul cu lemne. Si nu te vor deranja toate acestea pentru ca asta iti doresti la sfarsit de saptamana. Sa scapi de lume si sa te reconectezi cu natura.

Terenul are depozitate materiale de constructii pentru o cabana si sunt incluse in pretul terenului.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18581

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18581

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu