Teren extravilan 12600 mp front 52 ml 20 euro/mp Valea Avrigului Sibiu
# 120374 • Vizualizări: 44 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:01, 27.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 252.000 €
  • Suprafața utilă 12600
  • Extravilan / intravilan Extravilan
Descriere imobil
Cauti sa cumperi un teren cu suprafata de 12600 mp si deschidere la strada de 52 m pe Valea Avrigului din judetul Sibiu? Noi l-am gasit pentru tine.


Accesul la acest teren se face de pe Valea Avrigului, iar platoul unde se afla acest teren are o panorama superba, avand pe fundal Muntii Fagaras cu o priveliste superba. Oportunitatea unei investitii este evidenta fiindca in imediata apropiere sunt spatii de recreere si agrement.
Curentul este in apropiere, accesul auto este facil facandu-se pe un drum de pamant bine intretinut.
Imobilul care se va construi pe acest teren nu va putea fi niciodata eclipsat de alte cladiri ce s-ar putea construi in zona, fiindca platoul ofera acest avantaj, iar privelistea minunata este un bonus.

Zona este in plina dezvoltare, aceasta imbinand linistea rusticului cu utilitatea urbanului, raportul pret / calitate fiind unic, iar forma terenului si pozitia acestuia fiind avantajoase.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18566

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18566

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Avrig? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Avrig, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Avrig? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Olga Bojita

Sibiu