Teren de vanzare 1000 mp 25 m deschidere acces pavat iluminat Cisnadie
# 59866 • Vizualizări: 94 • Terenuri
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:45, 23.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 75.000 €
  • Suprafața utilă -
  • Extravilan / intravilan Intravilan
Descriere imobil
Spatiul reprezinta acel cadru natural si artificial in care oamenii se misca, traiesc, muncesc dar si comunica. Mai mult de jumatate din viata o petrecem in caminul nostru, acesta fiind spatiul in care ne odihnim si locul in care ne proiectam toate visele alaturi de familie.
Este emblema familiei noastre in societate.
Construieste acum acea emblema pe un teren propus spre vanzare cu suprafata de 1000 mp, situat intre 2 localitati, mai exact intre Cisnadie si Cisnadioara judetul Sibiu.
Zona este una extrem de linistita, beneficiind cu adevarat de o oaza de relaxare si o panorama spre munti unde te vei putea bucura de natura.
Terenul este intravilan, nu este grevat de servitute, nu este zona protejata si nici declarata de interes public.
Se poate construi locuinta individuala cu regim de inaltime S+P+1E+M/ ER, aprobat PUG si PUZ, unde CUT este de 1,00 mp / ADC mp teren, iar POT este de 35% ( amprenta fiind de 350 mp construita ).
Deschiderea terenului este de 25 m, iar accesul se face de pe o strada pavata si iluminata stradal.
In imediata apropiere a localitatii, zona ofera sala sportiva, patinoar, restaurante, sala evenimente, institutii de invatamant, spital, parc cu loc de joaca pentru cei mici.
Toate utilitatile sunt trase direct pe parcela.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12833 si contactati agentul de vanzari Elena Cuceu la numarul de telefon 0723.510.808 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu