Teren de vanzare 1,2 hectare 22 CASE + CASA INDIVIDUALA 827mp Selimbar
# 107771 • Vizualizări: 87 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:30, 13.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 2.250.000 €
  • Suprafața utilă 11200
  • Extravilan / intravilan Intravilan
Descriere imobil
Va propun spre vanzare un teren intravilan in suprafata de 1,2 hectare, impartit in doua parcele.
PRIMA PARCELA de teren in suprafata de 7956 mp este destinata conform unui PUZ aprobat pentru 22 de case individuale, teren ce dispune chiar si de proiect. Terenul discpune de un front stradal si are o deschidere de 40.5m. Terenul dispune de toate utulitatile, iar conform PUZ-ului aprobat avem un POT de 40% si un CUT de 1,5.
terenul nu este grevat cu servitute, nici de sarcini, nu este imobil protejat si nu se afla intr-o zona de protectie. Folosinta actuala si destinatia este de curti constructii. Regimul de inaltime pentru unitatile locative este de S+P+E+M.
Regimul tehnic al terenului:
- fara interdictii permanente sau temporare de construire
- nu este zona declarata de interes public
- aliniat la DJ conform celui existent
- aliniat la drum nou propus in interiorul terenului studiat cu latime de 7m - aliniamentul va fi de 3,5 din axul drumului.
Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.

A DOUA PARCELA de teren vine cu o constructie unica, privata si bine intretinuta, casa de familie spatioasa, orientata spre sud, in populara proprietate Selimbar, ce ofera vederi catre munti de o parte, catre oras de cealalta parte si un stil de viata relaxat, intim, convenabil cu facilitatile cheie a orasului Sibiu. La intrarea in proprietatea cu doua nivele, ochiul tau este imediat atras de imprejmuirea de-a lungul perimetrului cu pomi tuia romanesti, mai exact 2500 buc, gardul din lemn, acela American Ranch, iluminat exterior, culoar auto pavat, pentru accesul catre imobil si catre cele 2 GARAJE in suprafata totala de aproximativ 160 mp ( amenajate si finisate, gresie, incalzire, apa rece si calda ), fiecare a cate 4 locuri si o spectaculoasa fantana arteziana cu 5 jeturi.
Construita de actualii proprietari în 2014, o paleta de culori neutre invita un nou proprietar să aduca fler personal proprietatii, in timp ce un plan practic a fost conceput pentru a gazdui o familie in crestere, in confort, prezentand mai multe spatii de locuit pe cele doua niveluri.
Nivelul PARTER
- la intrarea in casa ne intampina un hol cu casa scarii ce face legatura cu urmatorul nivel, vestibul in stanga, sauna, grup sanitar, camera tehnica 30 mp si laundry pe dreapta, o idee mai in fata avem acces la bucatarie de 70 mp pe stanga si acces la zona de cinema pe dreapta si de o parte si de alta a casei scarii avem parti deschise catre living-ul de 300 mp.
Etajul 1 al imobilului
- dispune de 6 camere multifunctionale si 4 bai, practic proprietarii au ales o SUITA cu DORMITOR MATRIMONIAL 68 mp, 2 dormitoare fiecare 50 mp in oglinda, o sala de fitness 24 mp, un dressing pentru dame 30 mp si un dressing pentru domni 30 mp. Separat de aceasta casa mai avem anexa, casuta de vara/foisor in suprafata de 90 mp, in spatele casei, grup sanitar, exterior piscina Steffany, dimensiuni 9,7 x 5,8 mp cu zona deck, practic o zona de petreceri si relaxare.
Imbratisati proximitatea de optiuni a stilului MEDITERANEAN, mobilata, utilata, suprafate generoase, intimitate de calitate, panorame și acces ușor catre zona urbana a orasului.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.
Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!
Agent Klic Alexander Urian, telefon contact +40751325933.

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu