Teren 800mp si casa 210 mpu de vanzare in zona centrala Sibiu
# 106661 • Vizualizări: 33 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:46, 14.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 399.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata
  • Suprafața utilă 210
  • An construcție -
Descriere imobil
Apartament la casa cu suprafata utila de 210mp si teren de 800mp de vanzare in zona centrala din Sibiu, disponibila imediat.

Pretabila pentru investitie, atat ca locuinta personala, cat si pentru spatiu de birouri, cu o curte generoasa si pregatita de a primi atentia pe care o merita.

Se ofera spre vanzare parterul imobilului, compus din doua apartamente si compartimentat astfel:
- Antreu
- Hol de acces
- 4 camere
- Bucatarie
- Baie
- WC de serviciu
- Debara
- Camara

* Proprietatea beneficiaza si de doua spatii in pivnita, de 6.9 mp, respectiv 33.9mp si de acces catre spalatoria comuna cu apartamentul de la etaj.

Situata intr-una dintre cele mai cautate zone pe piata imobiliara din Sibiu, in imediata apropiere a restaurantelor Gradina si Supporter, cafeneaua Rennes Caffee, institutii de invatamant ( Universitatea "Lucian Blaga", Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" ), institutii bancare ( Raiffeisen, CEC Bank, Banca Transilvania ) si a parcului Strand. Desi se afla la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric si la 3 minute de Bulevardul Victoriei, avand astfel acces usor la arterele majore ale orasului, imobilul este situat pe o straduta linistita, ferit de traficul cotidian, praf si zgomot.

Fiind monument istoric, se poate reamenaja atat intr-o nota moderna, cat si intr-una vintage, pastrand stilul imobilului si arhitectura deosebita a acestuia. De asemenea, in imobil se regasesc sobe de teracota, seminee si piese de mobilier care pot fi reconditionate, pentru a pastra o bucata din istoria casei.Proprietatea se poate achita atat cash ( virament bancar ), cat si prin credit ipotecar sau prin programul Prima Casa.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.


Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!

Detalii contact

Persoana de contact: Andrei Serban

Sibiu