Teren 622 mp pregatit pentru casa PUZ utilitati la parcela Cisnadie
# 118347 • Vizualizări: 55 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:54, 14.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 55.000 €
  • Suprafața utilă 622
  • Extravilan / intravilan Intravilan
Descriere imobil
Casa ta poate fi construita pe aceasta parcela de 511 mp, plus 111 mp drum privat, pregatita cu PUZ aprobat, cu apa si canalizarea pe parcela si curentul la 10 m, unde este firida aferenta parcelei.
Terenul este intr-o zona de case noi si este ultima parcela de pe drumul de acces, iar din acest motiv una din laturi nu va avea vecini.


Terenul are panorama, are forma dreptunghiulara, iar accesul se face cu masina, pe un drum deja trasat pe harta.
Zona este una atractiva pentru a-ti construi casa, deoarece in jur sunt doar case noi, frumoase si moderne, ceea ce face ca vecinatatea sa fie una de calitate.
Faptul ca nu mai trebuie sa astepti dupa aprobarea PUZ-ului este un mare avantaj, iar casa pe care o vei construi poate avea regim de inaltime P+E+M.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18153

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18153

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu