Teren 1300 mp pretabil cabana si gradina langa padure Cisnadie
# 117855 • Vizualizări: 75 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 18:19, 20.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 39.000 €
  • Suprafața utilă 1300
  • Extravilan / intravilan Extravilan
Descriere imobil
Cauti de ceva vreme un teren frumos pe care sa-ti pui o filigorie, flori sau legume si sa te relaxezi in aer liber? Iti doresti un loc al tau, ca atunci cand nu ai chef de oras sa ajungi in 10 minute la terenul tau unde este padure si liniste?
Avem la vanzare o parcela de teren extravilan cu o suprafata de 1300 mp. Daca ti se pare prea mare, aceasta permite o parcelare in 3 parcele mai mici si o poti imparti cu prietenii tai. Cele 3 parcele o sa aiba acces la drum, deoarece parcela de 1300 mp are 2 fronturi stradale. Unul este de 45 mp, iar al doilea front este de 29 mp.
Accesul pana la parcela se face pe un drum partial pietruit si partial de pamant. Este un teren la care se ajunge usor din drumul judetean 106 D, care face legatura de la Selimber la Cisnadie.
Terenul are o geometrie aproape dreptunghiulara, are o usoara panta, are panorama, este in afara orasului, dar totusi aproape de el. O cabana, o filigorie, copaci, flori si legume vor face din acest teren locul tau preferat atunci cand vrei sa iti petreci ziua in afara tumultului vietii.
Zona de teren intravilan este aproape si cel mai probabil, in viitor si acest teren ar putea intra in intravilanul orasului Cisnadie.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18090

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18090

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu