Super oferta in Centrul Istoric din Sibiu! Doar 700 euro metru patrat
# 44913 • Vizualizări: 109 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:34, 04.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 79.000 €
  • Suprafața utilă 110
  • An construcție 1950
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Caracteristici: Se vinde o oportunitate excelenta de investitie in Centrul Istoric al Sibiului. Proprietatea este compusa din 2 apartamente la casa cu intrari separate de pe casa scarii ( parter si etaj ) formate din 4 camere 3 bai bucatarie cu suprafata de 110 mp utili pivnita de 30 mp garaj pentru autovehicul de 20 mp si cota parte din podul si curtea casei.

Avantaje: Apartamentul reprezinta o modalitate de investitie excelenta in cea mai importanta zona turistica a orasului poate fi recompartimentat pentru inchiriere in regim hotelier dar poate deservi si drept locuinta pentru clientii foarte pretentiosi care vor sa locuiasca la doar 5 minute de mers pe jos fata de Piata Mare. Locuinta este foarte luminoasa si calduroasa avand orientare spre Sud - Vest marele avantaj al viitorilor proprietari fiind suprafata utila foarte generoasa de 110 mp utili accesul la o pivnita de 30 mp si un garaj de 20 mp in curtea imobilului. Apartamentul de la parter este format din bucatarie living si o baie de serviciu si comunica cu apartamentul de la etaj prin intermediul unei scari aici se afla 3 camere dressing si 2 bai.

Beneficii: In continuare va prezentam beneficiile pe care o sa le aveti prin achizitionarea acestei proprietati unice ca si raport calitate-pret: aceasta se preda complet mobilata si utilata cu electrocasnice imbunatatirile si dotarile care au fost aduse in urma cu cativa ani sunt de cea mai buna calitate: usa metalica la intrare geamuri termopan cu tamplarie din lemn gresie faianta parchet laminat usi din lemn la interior pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila centrala termica proprie pe gaz cu calorifere si instalatie din cupru instalatii electrice si sanitare noi contorizari individuale la utilitati acces cablu tv si internet.

Proprietatile se vand la pachet la pretul de 79.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10000 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu