SUNA ACUM Teren 4,03ha la 5km de oras de vanzare zona Gusterita Sibiu
# 106168 • Vizualizări: 104 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:58, 21.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 60.450 €
  • Suprafața utilă 40300
  • Extravilan / intravilan Extravilan
Descriere imobil
Oportunitate incredibilă de investiție într-un teren de vis în zona Gusterița!

Amplasat în imediata apropiere a zonei rezidențiale și la doar 5 km distanță de oraș, acest teren extravilan este ceea ce căutați pentru a vă dezvolta proiectul de vis. Cu o suprafață generoasă de 4,03 hectare și o pădure fermecătoare în partea din spate, acest teren este pretabil pentru o gamă variată de investiții.

Dar ce face acest teren cu adevărat special este amplasarea sa în apropierea zonei de agrement de pe Dealul Gușteriței, unde se pregătește un proiect de dezvoltare uimitor. Aici, pe o suprafață de 300.000 mp, se vor amenaja facilități deosebite, care vor atrage vizitatori din întreaga regiune. Iată doar câteva dintre acestea:

Traseu pentru biciclete de 3 km, unde pasionații de ciclism se vor putea bucura de plimbări fascinante în mijlocul naturii.

Instalație de sanie/bob de vară, care va aduce zâmbete și adrenalină în rândul celor ce o vor încerca.

Pârtie de schi și tubing pe suprafață sintetică, unde iubitorii sporturilor de iarnă vor avea parte de distracție și aventură.

Două tiroliene spectaculoase, care vor oferi o experiență de neuitat și priveliști uluitoare de pe înălțimi.

Zonă de joacă de 4.000 mp, unde copiii vor descoperi un paradis al distracției și al aventurii.

Traseu pietonal de tip potecă, ideal pentru plimbări relaxante și momente de liniște în mijlocul naturii.

Zonă de popas turistic, unde vizitatorii vor găsi un loc special pentru a se odihni și a admira frumusețea împrejurimilor.

Terasă panoramică cu bănci și spații de relaxare, unde veți putea savura peisajul și vă veți bucura de momente de răsfăț.

Pavilion multifuncțional, un spațiu modern și versatil, care vă va oferi posibilități nelimitate pentru dezvoltarea proiectului dumneavoastră.

Drumul de acces către teren este de pământ, iar pentru a vă convinge de potențialul acestui loc deosebit, vă invităm să ne contactați pentru a programa o vizionare și a obține mai multe detalii.

Rețineți că, deși s-au depus toate eforturile pentru a furniza informații exacte, vânzatorul sau agentul nu oferă nicio garanție cu privire la acuratețea acestora. Vă încurajăm să verificați personal prin inspectarea terenului sau prin alte mijloace.

Nu ratați oportunitatea de a deveni parte a acestei dezvoltări incredibile! Echipa Klic Imobiliare vă stă la dispoziție pentru a vă oferi toate detaliile de care aveți nevoie. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe și pentru a programa o vizionare.

Vă mulțumim că ați citit anunțul nostru și suntem nerăbdători să vă ghidăm în această investiție excepțională!

Echipa Klic Imobiliare

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu