Spatiu pretabil service auto cu birouri si parcari Central Sibiu
# 72001 • Vizualizări: 541 • Spații birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:52, 22.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 2.200 €
  • Suprafața utilă 370
Descriere imobil
Un spatiu ideal de service auto in zona Centrala din Sibiu ar putea arata astfel:
La intrare, se afla o zona de receptie unde clientii pot discuta cu mecanicii despre problemele masinilor lor. In apropiere se afla o zona de asteptare confortabila cu scaune pentru a usura asteptarea clientilor.

In proximitatea zonei de receptie se afla garajul unde sunt parcate masinile pentru a fi reparate. Spatiul este luminat bine si poate fi prevazut cu echipament specializat pentru reparatii auto, inclusiv scule si echipamente de diagnosticare, stand de frane, stand de directie, amortizoare, canal saht cu cric de 15 tone, elevator de 5 tone, ITP. Mecanicii pot lucra la mai multe masini simultan.

In partea din fata a spatiului, se afla parcarile pentru masinile clientilor. Parcarile sunt curate si bine iluminate si sunt disponibile gratuit pentru clienti.
In interiorul spatiului se afla o zona de depozitare a pieselor si echipamentelor auto. In aceasta zona se gasesc toate componentele necesare pentru reparatii, astfel incat mecanicii sa nu fie nevoiti sa se deplaseze in alte locatii pentru a obtine piese.

In general, spatiul este bine organizat si curat, iar prin combinarea serviciilor de reparatii auto si parcari gratuite, acest spatiu ofera un mediu convenabil si accesibil pentru proprietarii de masini din Sibiu.

Suprafata utila a acestui spatiu este de 370 mp si detine 3 usi glisante pentru acces, are o inaltime de 6 m, iar pardoseala este finisata cu rasina epoxidica.
Este dotat cu curent trifazic, aer comprimat, incalzirea se realizeaza prin calorifere si convectoare, cu sistem de exhaustare si recuperare a caldurii.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P13880

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu