Spatiu pentru birouri de inchiriat in Strand Sibiu cu parcare
# 48167 • Vizualizări: 236 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 03:12, 10.06.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 300 €
  • Suprafața utilă 50
Descriere imobil
Spatiu modern pentru birouri de 50 mp utili de inchiriat in zona Strand din Sibiu, la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil recent renovat.

Aditional in caz ca se doreste mai sunt spatii aditionale pe acelasi etaj, plus inca un spatiu de birouri de inca 150 mp utili la etajul 1 al aceleasi cladiri pentru o companie care are nevoie de o suprafata mai mare.

Este amplasat intr-o zona care va faciliteaza accesul catre punctele de interes ale orasului. De asemenea acesta dispune de loc de parcare proprii.
Acesta este compus din 2 camere pretabile pentru amenajarea unor birouri, o bucatarie comuna, o baie si un balcon deschis ideal pentru amenajarea unui spatiu pentru fumat. La parter se afla o sala de recreere cu banda de alergat si echipamente de gimnastica pentru chiriasi.

Spatiul are contorizare separata, centrala termica proprie si calorifere, parchet de calitate, usa de PVC la intrare si usi celulare pe interior, gresie, faianta, ferestre tip PVC+ termopan.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P6577

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P6577

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu