Spatiu pentru birouri 100 mp utili de inchiriat Nicolae Balcescu Sibiu
# 49996 • Vizualizări: 50 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:39, 26.01.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 525 €
  • Suprafața utilă 100
  • Vânzare / Închiriere Închiriere
Descriere imobil
Va propunem spre inchiriere un spatiu de birouri cu o suprafata utila de 100 mp, situat la etajul 2 al unui imobil localizat pe bulevardul central Nicolae Balcescu din Sibiu.
Compartimentarea de care dispune acest spatiu este una total decomandata, astfel ca suprafata utila este distribuita pe parcursul a 3 incaperi luminoase si spatioase, amenajate cu pereti decorati in lavabila si podea cu parchet laminat. Bucataria este mobilata specific, neutilata, iar suprafata acesteia permite amenajarea unui spatiu pentru a lua masa. Spatiul dispune si de o baie de serviciu dotata cu obiecte sanitare specifice si sistem de ventilatie.
Imbunatatirile de care dispune aceasta proprietate sunt urmatoarele: parchet laminat, gresie, faianta, geamuri din lemn reconditionate si soba de teracota reconditionata.
Zona unde este localizat imobilul este o zona exclusivista a orasului Sibiu, bulevardul central Nicolae Balcescu reprezentand zona ideala pentru business-uri din diferite domenii.
Avand in imediata apropriere toate punctele de interes public precum, unitati de invatamant, sedii ale institutiilor bancare, Primaria orasului, Prefectura, magazine alimentare si nealimentare, restaurante si multe altele, fac din acest spatiu sa fie perfect pentru gazduirea unui birou pentru activitati juridice, de contabilitate, sau din orice alt domeniu, care poate presupune si relationarea cu publicul.
Pretul de inchiriere este de 525 euro / luna iar disponibilitatea este imediata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11957 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu