Spatiu industrial de inchiriat Sibiu 1030 mp utili zona Promenada Mall
# 32871 • Vizualizări: 200 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 20:48, 21.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 3.105 €
Descriere imobil
Spatiu industrial open-space de inchiriat in zona Lazaret, Sibiu, zona Promenada Mall care poate fi modernizat si compartimentat dupa nevoile dumneavoastra.
Termen de predare amenajat de 30 zile. Spatiul industrial se afla la etajele 1 si 2 ale unei cladiri cu 2 etaje. Etajul 1 beneficiaza de 330 mp utili, iar etajul 2 de 700 mp utili.

Imobil cu destinatie industriala in Sibiu, zona Lazaret, cu o suprafata utila de 1030 mp pretabil pentru desfasurarea unei activitati de productie la scara larga, spatii de depozitare sau orice alta activitate favorizata de suprafata si pozitia buna a spatiului.
Pretabil pentru fabrici de confectii, fabrici de productie, ateliere de mobila. Datorita liftului de mare tonaj nu este o problema transportarea materialelor la etajele superioare.

Imobilul a fost edificat in anii 80, cu o structura din beton armat, cu acoperis tip terasa, desfasurat pe 3 nivele, fiecare nivel a fost proiectat ca spatiu de productie cu vestiar si 2 grupuri sanitare, iar intre nivele sunt spatii pentru vestiare, birouri, magazii.

Accesul intre etaje se face pietonal pe 2 scari interioare ale cladirii, iar pentru marfa pentru a fi transportata la etajele superioare exista un lift de capacitate mare.
Imobilul dispune de locuri de parcare in curte si contorizare separata la utilitati.
Spatiul se va amenaja la solicitarea viitorului chirias si se inchiriaza pe termen lung.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P9222

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P9222

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu