Spatiu destinat pentru clinica medicala 620 mp in Orasul de Jos Sibiu
# 29426 • Vizualizări: 50 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:43, 26.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 5.000 €
  • Suprafața utilă 620
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Oportunitate de afacere intr-un spatiu comercial renovat si pregatit la standarde medicale pe o suprafata utila de 620 mp aflat la prima inchiriere.
Imobil cu un regim de inaltime de D+P+1E+Terasa Outdoor, situat intr-o zona bine cotata pe piata imobiliara, avand in apropiere numeroase puncte de interes social si zona fara clinici medicale.
Amplasarea clinicii sau a cabinetul medical reprezinta un aspect important, ce va contribui la stabilirea numarului viitorilor pacienti. In functie de specializare, concurenta si pozitionare, cererea poate fi foarte mare sau mai redusa.
Finisajele sunt de calitate si conforme normelor medicale atat din punct de vedere al materialelor cat si din cel al dimensiunilor: vopsea epoxidica, gresie, faianta, bloc operator, usi interioare din lemn, ferestre termopan PVC, termoizolatie termica exterioara dubla, luminozitate cladire pe ambele parti, certificat energetic.
Dotat cu aparate de aer conditionat, sistem de aerisire, ventilatie, centrale termice cu calorifere, ventiloconvectoare.
Vecinatati: parcari publice, statii mijloace de transport in comun, blocuri.
La parter este receptia, grupuri sanitare, cabinete medicale, sala de asteptare, bloc operator.
Atat etajul cat si demisolul aflandu-se in amenajare ( pentru moment ), ar putea fi compartimentat la cerere in maxim 30 de zile in functie de cerinte. Exista loc destinat liftului si se poate pune in urma unei intelegeri.
Pretul de inchiriere al spatiului comercial este de 5000 euro / luna.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9686 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0751.325.933 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu