Spatiu de inchiriat in incinta Hotelului Ramada Sibiu
# 58112 • Vizualizări: 220 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:30, 09.09.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 500 €
  • Suprafața utilă 30
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
TABOO Imobiliare va propune spre inchiriere un spatiu comercial in incinta Hotelulului Ramada amplasat la demisol, hotel care a fost dat în folosință în iulie 2007, în urma unei investiții de circa 20 milioane euro fiind clasificat la patru stele, cu o suprafata utila de 30 mp, compartimentat open space, cu sticla amenajata sa nu se vada in interior.
Spatiu este situat in centrul orasului, la 50 de metri de zona pietonala a Pietei Mari, cu o vedere frumoasa spre oras, in apropiere se afla Catredrala Sfanta Treime, Muzeul National Brukenthal, Piata Mare, Piata Unirii, Pasajul Scarilor, magazine, statie de taxi, statie pentru mijloacele de transport in comun, farmacii, institutii financiar- bancare si multe alte puncte de atractie turistica.
Imobilul are acces direct de la zona de receptie, fiind compartimentat open space si beneficiind de sistem de iluminat spoturi, aplice; sistem de incalzire, autorizat ISU; retea+swich. Imobilul dispune si de locuri de parcare.
Imobilul este pretabil datorita zonei premium in care este amplasat pentru cabinet de avocatura, salon de infrumusetare, agentie imobiliara, agentie turism sau orice alta activitate ce prezinta interes la aceasta suprafata.
Se inchirieaza pe o perioada indelungata, chiriasul beneficiind si de alte servicii administrative ale hotelului.

Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0369.824.824 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P12612

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu