Spatiu de birouri de inchiriat 300 mpu etaj 1 zona Broscarie Sibiu
# 121491 • Vizualizări: 18 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:54, 29.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 2.000 €
  • Suprafața utilă 300
Descriere imobil
Spatiu de inchiriat, pretabil pentru birouri sau magazine comerciale pentru desfacere, cu o suprafata de 300 mp utili, cu intrarea direct din strada, situat la etajul 1, in zona Broscarie Sibiu.
Spatiul este compus astfel:
- biroul este tip open space si se compartimenteaza si amenajeaza dupa nevoile clientului
- doua grupuri sanitare
Spatiul este pretabil pentru sediu de firma sau spatiu de birouri si prezinta toate dotarile si utilitatile specifice acestor activitati, dispune de locuri de parcare in fata imobilului, centrala termica proprie pe gaz si calorifere, contorizari separate la utilitati: apa si curent electric, parchet, gresie si faianta.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18825

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18825

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Nicu Carlan

Sibiu