Spatiu de birouri de închiriat 120 mpu finisat si utilat zona Central
# 106373 • Vizualizări: 52 • Spații birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:24, 02.06.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 900 €
  • Suprafața utilă 120
Descriere imobil
Va propunem spre inchiriere un spatiu de birouri situat administrativ in zona ultracentrala, o zona foarte cautata pe piata imobiliara, fiind la o scurta distanta de centrul orasului. Imobilul este de tip vila cu P+ Et.1+ M, spatiul dispune de destinatie de birouri si se afla pozitionat la etaj 1. Suprafata utila de 120mp+ 46mp.(3 balcoane si o terasa) este astfel compartimentata:
- birou1 ( 28 mp) prevazut cu camera server;
- birou2 ( 28mp), mobilat si balcon (7mp.);
- birou3 ( 26 mp ), mobilat si balcon (7 mp.);
- birou4 ( 20 mp ), mobilat;
- incapere centrala termica (4 mp.) cu C.T. si termostat in fiecare birou, cu obiectiv de protocol ce include mini-frigider,plita electrica si chiuveta;
- grup sanitar ( 6 mp ) si hol ( 8 mp.) cu balcon(7 mp.) si terasa ( 25 mp.) unde se pot amenaja loc de relaxare si de fumat.
Exista posibilitatea realizari unei sali training de 56 mp. din biroul 1 si 2 acestea fiind separate de o usa tripla-glisant in evantai.
Spatiul este prevazut cu parchet din lemn masiv, gresie, faianta, sistem de alarma pe patru zone de siguranta si sistem logistic de telecomunicatii (telefonie, internet, tv.,fax). Administrativ spatiul este bransat individual la energie electrica , gaz metan si apa canal. Posibilitati parcare: -Parcare amenajata = 120 loc. parcare (domeniu public, distanta pana la sediu 50 m)
-Front proprietate la strada = 4 loc. parcare (domeniu public, distanta pana la sediu 15 m).
Suntem oricand dispusi să oferim un tur de vizionare pentru a demonstra ferm realitatea descrisa.


Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu