Spatiu de birouri cu 3 camere 50 mp de inchiriat zona Bulevardul Victo
# 32481 • Vizualizări: 117 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 18:39, 06.05.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 450 €
  • Suprafața utilă 50
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
TABOO Imobiliare va propune spre inchiriere spatiu pentru birouri in Sibiu zona Bulevardul Victoriei, cu o suprafata utila de 50 mp situat la parterul unei case cu deschidere ampla la o strada cu trafic intens atat pietonal cat si auto, renovat in totalitate in anul 2014.
Locatia este foarte spatioasa si bine compartimentata compusa din doua birouri luminoase decomandate, o receptie la intarea in spatiu, doua grupuri sanitare barbati / femei aflate pe holul de la intarea in imobil.
Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii activitatii de birou cum ar fi acces separat direct din strada pe o usa cu deschidere dubla din geam termopan cu tamplarie PVC, contorizari separate la utilitati, centrala termica proprie si calorifere de otel, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usi de interior Porta Doors, mocheta de trafic intens in incaperi, prize si conexiune activa internet in fiecare camera.
Zona in care este amplasat imobilul este una de maxim interes pe piata imobiliara din Sibiu, avand in apropiere majoritatea punctelor de interes public, institutii de invatamant, cabinete de avocatura si notariale, restaurante si Centrul Istoric la o distanta de doar 5 minute.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9022 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu