Spatiu de birouri 80 mpu factura electricitate inclusa Mihai Viteazu
# 112500 • Vizualizări: 61 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:04, 24.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 399 €
  • Suprafața utilă 80
Descriere imobil
Spatiu pentru birouri de inchiriat in Sibiu, zona Mihai Viteazul, cu 3 camere decomandate spatioase, cu o suprafata totala de 96 mp si utila de 80 mp, localizat intr-o zona cu puternic impact economic!

Spatiul se afla la etajul 10 al unui bloc cu 10 etaje si a functionat ca spatiu de birouri al unei firme; este compartimentat astfel incat pot functiona un numar de 5 birouri. Balconul este inchis si are o suprafata de 10 mp. Spatiul dispune de instalatie de aer conditionat, pentru zilele calduroase de vara.

Incalzirea spatiului se realizeaza cu centrala termica proprie si calorifere de aluminiu, iar lumina naturala patrunde in interiorul acestuia prin geamuri termopan cu tamplarie PVC. Ca finisaje acesta dispune de gresie, faianta, parchet, usi de lemn la interior si usa metalica la intrare.
In imediata apropiere a imobilului se afla magazine, parcuri, terenuri de sport, mijloace de transport in comun, institutii publice, institutii bancare, facultati, scoli, gradinite si diferite zone de agrement.

Pentru inchrierea acestui spatiu se percepe o garantie egala cu contravaloarea primei chirii, iar in pretul afisat este inclusa si factura pentru electricitate!

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17565

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17565

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu