Spatiu comercial si pentru birouri decomandat 268 mpu
# 109612 • Vizualizări: 170 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:44, 20.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 299.000 €
  • Suprafața utilă 268
Descriere imobil
Spatiu de birouri de vanzare situat intr-o zona bine cunoscuta a orasului Sibiu, pe Soseaua Alba Iulia, la intersectia cu strada Bieltz.

Spatiul este unul generos, dispune de o suprafata totala de 375 mp, iar suprafata utila este de 268 mp decomandat , fiind pretabil pentru orice activitate comerciala sau de birouri, astfel incat afacerea ta poate incepe sau se poate dezvolta intr-un mediu bine definit.
Pana in prezent, acesta a fost folosit ca spatiu pentru birouri si este compartimentat astfel: 7 birouri, sala de sedinta, receptie de 50 mp, o camera pentru arhivare, sala de asteptare, bucatarie, 2 bai si o pivnita de aproximativ 100 mp care se poate amenaja dupa bunul plac.

Imobilul dispune de numeroase imbunatatiri, fiind renovat in anul 2018, cum ar fi: geamuri termopan cu tamplarie pvc, parchet laminat, gresie, faianta, tencuiala decorativa, usa termopan la intrare, tavan casetat, sistem de climatizare, centrala proprie pe gaz si calorifere de aluminiu, conexiune telefonica/internet.

Un mare avantaj al acestui spatiu este accesul care se face direct din strada, pe o scara interioara cu pereti vitrati, ce ofera o buna vizibilitate pentru clientii cautatori de serviciile dumneavoastra.
Ajungem la nivelul superior, unde se intra direct intr-o receptie spatioasa, compusa din front desk si sala de asteptare, iar de aici se face accesul in toate incaperile spatiului.

Birourile si sala de sedinte sunt amenajate modern, insa compartimentarea si suprafata lor va ofera oportunitatea sa reamenajati dupa nevoile business-ului dumneavoastra.
Bucataria este ideala pentru pregatirea protocolului, fiind mobilata si utilata, avand si geam de aerisire. De asemenea, cele 2 bai dispun si ele de geam de aerisire.

Imobilul dispune de numeroase atuuri, insa si zona in care este amplasat, fiind una de mare interes, intens circulata, aproape de Zona Industriala Vest, avand in jur numeroase centre comerciale, banci, farmacii, institutii, gradinite, scoli, mijloace pentru transport in comun, statie de taxi, restaurant si cabinet medicale, iar daca nu v-ati convins pana acum ca acest spatiu este alegerea corecta pentru afacerea dumneavoastra, veniti pentru a-l descoperi!


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17116

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17116

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Lucian Oana

Sibiu