Spatiu comercial si de birouri de inchiriat in Sibiu zona Centrala
# 61247 • Vizualizări: 104 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:14, 30.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 3.000 €
  • Suprafața utilă 259
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Cladire comerciala de inchiriat in Sibiu situata in zona Centrala, compusa din D+P+E+P cu suprafata totala de 325,2 mp cu deschidere stradala de 5,73 mp si acces separat pentru fiecare spatiu in parte.
Cladirea are suprafata utila de 271 mp si este compusa din demisol de 70 mp unde avem un grup sanitar si o curte de lumina exterioara.Un parter de 67,6 mp format din spatiu comercial, grup sanitar si scara interioara. La etajul de 82,2 mp avem spatiu comercial, grup sanitar, logie deschisa si scara interioara. Mai avem un balcon in suprafata de 40 mp.
Imobilul se structureaza pe cadre de beton, ceea ce inseamna ca se poate compartimenta usor. Cladirea este moderna cu finisaje de inalta caltate profesionala, incalzirea este prin pardoseala, are centrale termice pe fiecare nivel si este izolata la exterior.
Spatiul poate fi compartimentat si in functie de dorintele antreprenorului poate avea functii financiar - bancare: filiala de banca, asigurari sau bursa, comerciale cu caracter intraurban: comert alimentar si nealimentar, magazin universal, alimentatie publica si extraurbane cu caracter comercial: supermarket, showroom
Avantajele acestei cladiri sunt acelea ca este o constructie care se poate compartimenta usor deoarece este pe cadre de beton, se pot face amenajari dupa dorintele viitorului chirias antreprenor. Este o zona centrala , cu vad si toate caile de acces sunt asfaltate si iluminate. Are o pozitionare excelenta pentru reclama, in imediata apropiere sunt hoteluri, restaurante, statii de transport in comun si taxi. Are o curte interioara cu locuri de parcare.
Cladirea se inchiriaza pe o perioada de minim 3 ani, iar garantia reprezinta contravaloarea unei chirii.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12991 si contactati agentul de vanzari Artenie Suteu la numarul de telefon 0742.117.952 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Artenie Suteu

Sibiu