Spatiu comercial sau de birouri de inchiriat in Sibiu zona Turnisor
# 43945 • Vizualizări: 50 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 02:32, 09.04.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 200 €
  • Suprafața utilă 40
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Spatiu comercial sau de birouri de inchiriat in Sibiu zona Turnisor, cu o suprafata totala de 40 mp, situat la parterul unei case cu acces direct din strada aflat intr-o zona cu vizibilitate sporita si trafic intens atat pietonal cat si auto.
Locatia este compusa din doua incaperi cu trecere din una in cealalta, hol intermediar de acces in curtea interioara si o baie de serviciu cu geam de aerisire.
In curtea interioara a acestui imobil se mai afla o alta incapere pentru depozitare cu o suprafata de 20 mp si se pot inchiria impreuna daca se doreste acest lucru.
Proprietatea este destinata pentru salon de manichiura - pedichiura, birou de contabilitate, sediu de firma sau magazin alimentar.
Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii activitatii de comert sau birou cum ar fi usa din PVC cu geam termopan la intrarea din strada cat si la accesul din curtea interioara gresie si faianta, iar incalzirea se face cu ajutorul unui convector pe gaz cu termostat, curent electric trifazat, contorizari separate la utilitati.
Garantia este contravaloarea primei chirii.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P332 si contactati agentul de vanzari Artenie Suteu la numarul de telefon 0742.117.952 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Artenie Suteu

Sibiu