Spatiu comercial sau de birouri de inchiriat 600 mp utili in Strand
# 119086 • Vizualizări: 105 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:20, 28.11.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 5.000 €
  • Suprafața utilă 600
Descriere imobil
Spatiu de birouri de inchiriat intr-un imobil tip casa/vila cu regim de inaltime S+P+1E+M compus din 10 camere mari si luminoase, cate o baie pe nivel, terasa acoperita, curte si minim 5 locuri de parcare, amplasat pe o strada foarte linistita din zona Strand, Sibiu.

Spatiul permite o gama larga de activitati, cum ar fi call center, firma cu activitate in domeniul IT, gradinita sau cabinete medicale, avocati, notari, dar si altele.
Casa este finisata la demisol si parter, etajul si mansarda urmand a fi finisate dupa nevoile dumneavoastra. Ca si clienti, va puteti personaliza spatiul unde o sa lucrati.

Imobilul este finisat cu parchet in camere, iar baile cu gresie si faianta. Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie. Casa scarii este finisata, iar curtea este pavata cu dale tip piscoturi.
Imobilul este racordat la toate utilitatile.
In acest imobil totul poate fi fructificat, subsolul ca spatiu de depozitare, parterul si etajul pentru birouri, mansarda ca sala de sedinte sau training, iar terasa acoperita ca zona de relaxare cand este necesar.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P18280

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu