Spatiu comercial renovat cu 4 camere 100 mpu ultracentral Sibiu
# 108085 • Vizualizări: 65 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:21, 29.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 850 €
  • Suprafața utilă 100
Descriere imobil
Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu ultracentral, pretabil pentru salon de infrumusetare, acesta avand o vechime in domeniu de 45 de ani.
Suprafata utila a spatiului este de 100 mp, impartita pe 2 nivele si este complet pregatit pentru acest domeniu de activitate, fiind dotat cu absolut toata aparatura necesara.

La parterul spatiului este receptia, sala de asteptare si 4 cabinete cosmetice, la subsol 3 posturi pentru coafor si 2 posturi pentru manichiura, respectiv pedichiura.
Spatiul beneficiaza de numeroase imbunatatiri, contorizari separate la gaz, apa, curent si este dotat cu geamuri pvc, faianta, gresie, instalatie de curent noua, centrala termica prin condensare si calorifere, are un vad foarte bun fiind pozitionat in zona centrala, la 2 minute de mers pe jos pana in Piata Mare.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16731

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16731

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0751.915.005 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0751.915.005

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Catalina Lica

Sibiu