Spațiu comercial nou de închiriat 3 camere zona Terezian 75mpu strad
# 111472 • Vizualizări: 116 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:21, 23.11.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 650 €
  • Suprafața utilă 75
Descriere imobil
Vă prezint un spațiu comercial nou finisat de închiriat în zona Terezian. Acesta dispune de destinație comerciala, beneficiază de un front stradal de 10m, are o suprafață utilă de 75mp si este compartimentat avantajos pentru activități comerciale sau de birouri.
Spatiul beneficieza de 2 camere spațioase, 33 mp si 24 mp, iluminate natural și artificial dar și de incă o cameră potrivită amenajării unei bucătării office sau care poate fi transformat cu usurintă într-o sală de așteptare sau intr-un spațiu de depozitare util. Spatiul dispune de un grup sanitar propriu amenajat.
Finisajul este elegant, modern cu uși Porta Dors, dispune de podele de parchet, gresie, faianță în baie și izolatie cu vată bazaltică la interior. De asemenea beneficiază de amplasarea într-o zonă intens circulată, cu deschidere comercială avantajoasă, aflându-se în aproprierea altor spații comerciale, bănci, restaurante, zona cotata bine pe piata imobiliara din Sibiu.
Spatiul este disponibil si se poate preda imediat.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod. Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu