Spatiu comercial modern spatios si renovat complet Trei Stejari
# 120592 • Vizualizări: 24 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 09:54, 20.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.200 €
  • Suprafața utilă 100
Descriere imobil
Iti cauti un spatiu incapator pentru afacerea ta si nu ai gasit inca nimic? Noi avem solutia pentru tine. Iti prezentam spatiul acesta de inchiriat, in zona Trei Stejari a orasului Sibiu, cu o suprafata de 100 mpu.
Spatiul functioneaza ca si salon, dar poate fi pretabil si pentru alte activitati in aceleasi domenii datorita amenajarii lui.

Compartimentarea acestuia este nedecomandata si este format din: prima incapere care este amenajata pentru coafor, salon de make-up, un hol din care avem acces la bucatarie, acces la baia clientilor, la vestiar si baia personalului, tot din hol avem acces la cea de a doua incapere care poate fi folosita ca si spatiu pentru depozitare, birou sau pentru orice activitate in acelasi domeniu si cea de a treia incapere cu iesire in curtea comuna.

Salonul beneficiaza de aer conditionat, sistem de muzica pentru fiecare incapere si locuri de parcare in imediata apropiere.
Salonul se poate inchiria la un alt pret partial, fara ultima incapere.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18616

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18616

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalina Lica

Sibiu