Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere in zona Vasile Milea
# 31461 • Vizualizări: 16 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:50, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 71.000 €
  • Suprafața utilă 56
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Spatiu comercial de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Vasile Milea cu o suprafata construita de 67 mp din care 56 mp utili situat la parterul unui imobil construit din caramida in anul 1984.
Este pozitionat intr-o zona foarte buna cu trafic auto si pietonal intens si numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli gradinite banci farmacii magazine mijloace de transport si cele in regim de taxi.
Fiind intr-o zona circulata spatiul se preteaza foarte bine pentru multe tipuri de activitati comerciale ca de exemplu: cabinet medical magazin reprezentanta birouri casa de pariuri salon de infrumusetare si multe altele.
Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla o camera generoasa din care in partea stanga se intra in cea de-a doua camera iar in partea dreapta se afla un hol baia cu cabina de dus si geam de aerisire si cea de-a treia camera.
Are numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica calorifere din otel geamuri termopan usi de lemn la interior usa PVC la intrare camere video izolatie termica la exterior gresie si faianta.

Pretul de vanzare al acestui spatiu este de 71.000 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P9220 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu