Spatiu comercial de inchiriat zona Centrul Istoric Sibiu in Piata Mare
# 91969 • Vizualizări: 11 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:45, 21.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 2.000 €
  • Suprafața utilă 110
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Spatiul comercial in Centrul Istoric din Sibiu cu o suprafata de 110 mp utili format din trei incaperi care fac legatura una cu cealalta, in care se pot amenaja birouri sau punct de lucru cu publicul. Are vad comercial bun, ideal pentru expunerea afacerii dumneavoastra. Este pozitionat intr-o zona cu puternic impact economic, fiind aproape de punctele turistice, centrele istorice, muzee, Primaria si foarte multe interese reprezentative ale acestui oras istoric.

Spatiu comercial de inchiriat in inima Sibiului care beneficiaza de tot vadul si traficul pietonal oferit de zona centrala, Piata Mare, Piata Mica.

Spatiul de inchiriat se afla la etajul 1 al unei case in care isi desfasoara activitatea si alte firme. Se poate amenaja dupa bunul plac al clientului, proprietarul oferindu-i posibilitatea de a gratia chiria pe o perioada de cateva luni pentru renovarea spatiului dupa bunul plac al chiriasului. Spatiul comercial este racordat la toate utilitatile.

Oportunitatea unei afaceri intr-un spatiu disponibil imediat la inchiriere cu posibilitati multiple de functionare in zona ultracentala a centrului istoric Sibiu.

Inchirierea acestui spatiu comercial este o viitoare afacere de succes pentru dumneavoastra, iar acest lucru se datoreaza faptului ca este amplasat intr-o zona cu interes turistic si trafic pietonal intens.

Cod oferta / id: P15639
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu