Spatiu comercial de inchiriat tip showroom open space 172 mpu bloc nou
# 106720 • Vizualizări: 98 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:06, 05.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.726 €
  • Suprafața utilă 172
Descriere imobil
Spatiu comercial de inchiriat, constructie noua, intr-un nou complex rezidential care se afla in imediata apropiere a noului Spital Judetean ce va fi construit.

Tip spatiu showroom open space situat in zona noua rezidentiala de pe calea Surii Mici, intr-o zona ce ofera oricarui bussines acces facil catre toate punctele orasului!

Suprafata utila este de 172 mp si 207 mp construiti cu 1 grup sanitar. Imobilul este situat la parterul imobului dispunand de vitrina stradala pe aproape toata suprafata spatiului.

Cladirea este pe structura de beton si caramida, dispunand de curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica. Incalzirea se realieaza prin termoficare, centrala proprie si calorifere. Imobilul se va preda la stadiul de alb, centrala in condensatie, calorifere, obiecte sanitare, racorduri apa-canal, racord gaz metan, instalatii pentru gaz, curent electric si apa, instalatie electrica interioara cu tablou general, instalatii pentru internet, telefon, TV, pereti tencuiti, gletuiti si zugrăviti, vitrine PVC, 3 foi, 5 camere izolare, sape mecanizate si elicopterizate. Are 4 usi de acces in intergul spatiu, una prin fata, doua pe laterala si una prin spatele imobilului. Se vinde cu 3 locuri de paracare incluse, iar disponibilitatea acestuia este imediata!

Spatiul este pretabil pentru orice tip de activitate, deoarece se afla intr-o zona in continua dezvoltare, de curand finalizandu-se si cel mai nou mall a orasului, zona fiind atat rezidentiala, comerciala cat si industriala, o zona cheie a orasului.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu