Spatiu comercial de inchiriat suprafata 102mpu Orasul de Jos din Sibiu
# 106651 • Vizualizări: 21 • Spații birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:43, 14.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 700 €
  • Suprafața utilă 102
Descriere imobil
Spatiu comercial cu destinatie de inchiriat cu acces direct din strada, amplasat la parterul unei cladiri cu 2 etaje, izolat termic la exterior si fonic la interior, dotat cu acoperis din tigla, un singur front stradal, in zona Orasul de Jos.
Suprafata utila a spatiului este de 102 mp utili, compus dintr-o camera si grup sanitar dotat cu geam pentru aerisire si wc.
Pozitionat la parter cu acces dintr-o strada intens circulata pietonal, avand o inaltime de 3,5 m, este pretabil pentru diferite tipuri de activitati: magazin, cabinet stomatologic, birouri, salon, sediu de firma. Spatiul este amenajat la stadiul de cheie si dispune de finisaje la cheie: centrala termica cu calorifere, usa de acces din PVC, usa interior din PVC, podea din mozaic, tavan izolat termic.
Se poate amenaja dupa placul viitorului chirias in functie de termenul de inchiriere.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.

Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!


Detalii contact

Persoana de contact: Darius Adam

Sibiu