Spatiu comercial de inchiriat open space 138mpu Calea Surii Mici Sibiu
# 114736 • Vizualizări: 78 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 18:27, 14.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 2.200 €
  • Suprafața utilă 138
Descriere imobil
Spatiu comercial de inchiriat, constructie noua, intr-un nou complex rezidential care se afla in imediata apropiere a noului Spital Judetean ce va fi construit.
Tip spatiu showroom open space situat in zona noua rezidentiala de pe calea Surii Mici, intr-o zona ce ofera oricarui bussines acces facil catre toate punctele orasului!

Suprafata utila este de 138,5 mp cu 1 grup sanitar propriu. Imobilul este situat la parterul imobului dispunand de vitrina stradala pe aproape toata suprafata spatiului.

Cladirea este pe structura de beton si caramida, dispunand de curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica. Incalzirea se realieaza prin termoficare, centrala proprie si calorifere. Imobilul se va preda la stadiul de alb, centrala in condensatie, calorifere, obiecte sanitare, racorduri apa-canal, racord gaz metan, instalatii pentru gaz, curent electric si apa, instalatie electrica interioara cu tablou general, instalatii pentru internet, telefon, TV, pereti tencuiti, gletuiti si zugrăviti, vitrine PVC, 3 foi, 5 camere izolare, sape mecanizate si elicopterizate.

Dispune de curte proprie pavata de 80 mp, si 7 locuri de parcare, doua usi de acces din strada principala si una dinspre parcare, in curtea interioara.

Se poate compartimenta dupa bunul plac, acest lucru se discuta in functie de necesitati.

Disponibilitatea acestuia este imediata! Spatiul este pretabil pentru orice tip de activitate, deoarece se afla intr-o zona in continua dezvoltare, de curand finalizandu-se si cel mai nou mall a orasului, zona fiind atat rezidentiala, comerciala cat si industriala, o zona cheie a orasului.

Pretul la stadiul actual este de 235000 de EURO plus TVA (pentru firme se aplica taxare inversa)

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu