Spatiu comercial de inchiriat in zona Tribunalului Sibiu
# 58443 • Vizualizări: 185 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:31, 13.10.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 500 €
  • Suprafața utilă 38
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Sunteti in cautarea unui spatiu de inchiriat pretabil pentru cabinet notarial sau cabinet de avocatura in imediata apropiere a Tribunalului Sibiu din zona Orasul de Jos? Doriti sa desfasurati activitati specifice unui salon de infrumusetare intr-o zona buna a orasului?
Va propunem acest spatiu comercial disponibil pentru inchiriat, cu o suprafata construita de 46,56 mp, compusa dintr-o camera open-space in suprafata utila de 34,80 mp care poate fi compartimentata si o baie utilata in suprafata de 4 mp.
Spatiul se afla la parterul unei case cu o curte comuna care va ofera 2 locuri de parcare in interiorul acesteia si acces la pivnita pentru depozitare.
Acest spatiu a fost renovat complet in anul 2018 si beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: parchet, gresie, faianta, pereti zugraviti cu vopsea lavabila si cu tapet, geamuri termopan, centrala termica proprie cu calorifere, aer conditionat.
Proprietatea este dotata in prezent cu echipamente pentru salon de infrumusetare cu 4 scaune care se pot inchiria / achizitiona.
Zona in care se afla spatiul este una de maxim interes, fiind foarte accesibile toate punctele centrale ale orasului, fiind de asemenea o zona foarte circulata.

Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0785.822.822 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P12650

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu