Spatiu comercial de inchiriat in zona Tribunalului Sibiu
# 58443 • Vizualizări: 24 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:31, 17.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 550 €
  • Suprafața utilă 38
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Sunteti in cautarea unui spatiu de inchiriat pretabil pentru cabinet notarial sau cabinet de avocatura in imediata apropiere a Tribunalului Sibiu din zona Orasul de Jos? Doriti sa desfasurati activitati specifice unui salon de infrumusetare intr-o zona buna a orasului?
Va propunem acest spatiu comercial disponibil pentru inchiriat, cu o suprafata construita de 46,56 mp, compusa dintr-o camera open-space in suprafata utila de 34,80 mp care poate fi compartimentata si o baie utilata in suprafata de 4 mp.
Spatiul se afla la parterul unei case cu o curte comuna care va ofera 2 locuri de parcare in interiorul acesteia si acces la pivnita pentru depozitare.
Acest spatiu a fost renovat complet in anul 2018 si beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: parchet, gresie, faianta, pereti zugraviti cu vopsea lavabila si cu tapet, geamuri termopan, centrala termica proprie cu calorifere, aer conditionat.
Proprietatea este dotata in prezent cu echipamente pentru salon de infrumusetare cu 4 scaune care se pot inchiria / achizitiona.
Zona in care se afla spatiul este una de maxim interes, fiind foarte accesibile toate punctele centrale ale orasului, fiind de asemenea o zona foarte circulata.
Pretul de inchiriere al spatiului este de 550 euro / luna plus garantie contravaloarea unei chirii, cu disponibilitate imediata.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12650 si contactati agentul de vanzari Marius Solomon la numarul de telefon 0744.665.602 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Marius Solomon

Sibiu