Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu zona Cedonia
# 44759 • Vizualizări: 117 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:46, 30.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 800 €
  • Suprafața utilă 120
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu zona Cedonia cu o suprafata totala de 144 mp, situat la etajul 1 al unui imobil cu vizibilitate sporita stradala locuri de parcare in fata si scara de acces separata spre locatie.
Locatia este foarte spatioasa si bine structurata compusa dintr-o camera open-space luminoasa cu o suprafata de 60 mp si o vitrina de 10 metri liniari unde se afla amenajata si o receptie o incapere decomandata in partea din spate a locatiei, hol intermediar de acces in camere, o baie mare cu doua grupuri sanitare, si o toaleta de serviciu.
Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii activitatii de comert sau birouri cum ar fi vizibilitate sporita stradala, vitrina din geam termopan de 10 metri liniari, geamuri termopan cu tamplarie PVC, usa intrare din geam termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, usi din lemn masiv la interior, termosistem la exterior, gresie, faianta, parchet laminat de trafic intens in incaperi, centrala termica a imobilului si calorifere de otel, contorizari separate la curent si apa curent 380 V.
Zona in care este amplasat imobilul este una foarte buna a orasului cu trafic intens atat pietonal cat si auto avand din apropiere majoritatea punctelor de interes public.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2911 si contactati agentul de vanzari Artenie Suteu la numarul de telefon 0742.117.952 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Artenie Suteu

Sibiu