Spatiu comercial de inchiriat in Sibiu cu vitrine la strada zona Orasu
# 58036 • Vizualizări: 84 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:56, 05.05.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 600 €
  • Suprafața utilă 60
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Agentia ImobiliaraTaboo ofera spre inchiriere un spatiu comercial cu intrare directa din strada, amplasat in centrul orasului Sibiu.
Acest spatiu comercial de inchiriat in Sibiu este dispus pe un singur nivel, este la parter si are o suprafata utila totala de 60 mp.
Spatiul comercial este format din 2 incaperi mari care poate fi compartimentate dupa bunul plac (structura din caramida), plus un grup sanitar.
Mai mult, imobilul beneficiaza de 2 intrari separate: intrari principale cu vitrine din strada, cu deschidere de 2 m fiecare.
Avantaje
- zona centrala
- 2 vitrine la strada
- cai de acces in imobil
- utilitati: apa, canalizare, curent si gaz
Spatiul comercial este pretabil pentru shouwroom, reprezentanta, magazin cu profil industrial, supermarket, casa de pariuri, cabinete medicale sau orice alta activitate favorizata de pozitia si suprafata spatiului. Imobilul de inchiriat este disponibil oricand si se va preda la stadiul de finisat la cheie.
Caile de acces pana la aceasta proprietate de inchiriat sunt 100% amenajate, asfaltate si iluminate.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12603 si contactati agentul de vanzari Artenie Suteu la numarul de telefon 0742.117.952 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Artenie Suteu

Sibiu