Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos
# 49993 • Vizualizări: 224 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:06, 30.11.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.200 €
  • Suprafața utilă 200
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Spatiu comercial cu acces auto si curte privata, de inchiriat in zona Orasul de Jos din Sibiu, cu o suprafata utila de 200 mp, renovat in anul 2021. Proprietatea este un imobil individual situat intr-o curte privata foarte spatioasa si betonata, avand posibilitatea de a parca mai multe autovechicule.
Spatiul este format din 2 corpuri de cladire , prima cladire de 40 mp si cu o inaltime de 3 m pretabila pentru zona de prezentare sau spatiu pentru birouri, iar cea de-a doua cladire cu o suprafata de 160 mp si inaltime de 3,50 m poate fi divizata in mai multe incaperi. Compartimentarea prin intermediul zidurilor din rigips permite viitorului chirias sa recompartimenteze aceasta incapere spatioasa in functie de necesitate. Proprietatea beneficiaza si de 2 grupuri sanitare si o incapere care poate fi utilizata ca bucatarie / sala de mese / vestiar.
Ca si imbunatatiri dispune de usi de intrare si geamuri termopan cu tamplarie PVC, pereti zugraviti cu vopsea lavabila, sistem de iluminat LED, centrala termica in condensare si calorifere din otel, instalatie termica noua, schimbata in urma cu 2 ani si curent trifazic.
Spatiul este pretabil pentru mai multe activitati, precum servicii de imprimare, tiparire, showroom, afterschool sau alte activitati, inclusiv cele care presupun si parte de productie.
Zona in care se afla spatiul este o zona foarte buna, fiind la 3 minute de mers pe jos de Centrul Istoric al orasului, avand in imediata apropiere unitati de invatamant, magazine, restaurante, terase, saloane de infrumusetare si multe altele.
Spatiul este disponibil imediat.

Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P11788

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu