Spatiu comercial de inchiriat cu o curte privata Sibiu Orasul de Jos
# 49993 • Vizualizări: 45 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:06, 12.01.2021
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 1.500 €
  • Suprafața utilă 200
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Spatiu comercial cu acces auto si curte privata, de inchiriat in zona Orasul de Jos din Sibiu, cu o suprafata utila de 200 mp, renovat in anul 2020, proprietatea este un imobil individual situat intr-o curte privata foarte spatioasa, avand posibilitatea de a parca mai multe autovechicule.
Spatiul este format din 2 incaperi, prima incapere de 40 mp si cu o inaltime de 3 m pretabila pentru zona de prezentare sau spatiu pentru birouri, iar cea de-a doua incapere cu o suprafata de 160 mp si inaltime de 3,50 m divizata in 3 incaperi in acest moment cu ziduri din rigips.
Compartimentarea prin intermediul zidurilor din rigips permite viitorului chirias sa recompartimenteze aceasta incapere spatioasa in functie de necesitate.
Ca si imbunatatiri dispune de usi de intrare si geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica si calorifere din otel, instalatie termica noua, schimbata in urma cu 2 ani si curent trifazic.
Spatiul este pretabil pentru mai multe activitati, precum servicii de imprimare, tiparire sau alte activitati, inclusiv cele care presupun si parte de productie.
Zona in care se afla spatiul este o zona foarte buna, fiind la 3 minute de mers pe jos de Centrul Istoric al orasului, avand in imediata apropiere unitati de invatamant, magazine, restaurante, terase, saloane de infrumusetare si multe altele.
Pretul de inchiriere este de 1500 euro / luna.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11788 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu