Spatiu comercial de inchiriat 600 mp proiect zona Mihai Viteazu Sibiu
# 84621 • Vizualizări: 32 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:46, 22.09.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 9.000 €
  • Suprafața utilă 600
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Esti in cautarea unui spatiu comercial de inchiriat intr-o zona a Sibiului bine cotata pe piata imobiliara? Iti oferim acest spatiu, pretabil pentru: birouri, clinica medicala, cafenea, cazinou, sucursala banca, farmacie, showroom, salon infrumusetare, magazin general universal sau orice alta activitate favorizata de suprafata si pozitia spatiului.

Acesta poate fi format din mai multe incaperi, precum 3 camere generoase, magazii pentru depozitare, vestiare, bai, cu suprafata de aproximativ 600 mp, parter plus supanta, cu acces direct de la strada. Avantajul acestui spatiu este ca poate avea acces pentru intrari principale multiple, din care si intari suplimentare in partea din spate a imobilului, perfecte pentru aprovizionare marfa sau acces exclusiv angajati. Suprafata vitrata poate fi compusa din vitrine de 15 ml sau 24 ml.

Spatiul va dispune in acest stadiu de predare de geamuri tripan alb, pereti izolati, podea granit, interior finisat la gri, cu 7 locuri de parcare private, acces auto si pietonal direct de la strada.
Imobilul este situat in cartier de blocuri intr-o zona aproape de magazine, institutii de invatamant, locuri de joaca pentru copii.
Cladirea se va amenaja interior, exterior si compartimenta in functie de cerintele dumneavoastra, din fondurile proprietarului, iar in functie de dotarile necesare si nivelul de finisaj, chiria spatiului este negociabila si poate varia pana la stadiu de predare finisat la alb.

Cod oferta / id: P15132
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822

intra acum pe TABOO.ro

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu