Spatiu comercial de inchiriat 38 mp strada principala Cisnadie
# 111989 • Vizualizări: 107 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:18, 20.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 300 €
  • Suprafața utilă 38
Descriere imobil
Spatiu comercial de inchiriat cu o suprafata utila de 38 mp amplasat pe o strada principala din localitatea Cisnadie. Spatiul este compus din 2 camere din care cea mare are o suprafata de 30 mp, a doua incapere care poate fi utilizata ca spatiu de depozitare are aproximativ suprafata de 8 mp si o baie prevazuta cu toaleta si chiuveta.

Spatiul are acces din strada, iar in imediata apropriere exista zona comerciala, case si blocuri.
Spatiul are incalzire proprie prin centrala, are contor separat pentru curent si gaz, iar apa se plateste pausal.
Spatiul comercial se preteaza pentru birouri cu diferite activitati, coafor, frizerie, manichiura, magazin alimentar si nealimentar sau alte activitati care nu implica sali de jocuri sau comertul cu alcool. Spatiul este amplasat la 10 minute de mers pe jos fata de centrul orasului.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17429

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17429

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Cisnadie? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Cisnadie, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Cisnadie? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Elena Cuceu

Sibiu